Известие

Collapse
No announcement yet.

Два въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Това не е вярно.Специално техномаркет изискват просто да е монтирано в сервиз.Моята музика е от техномаркет и е с печат от Авител и не съм имал проблем.
    Между другото това е незаконно, което правят в техноПОЛИС, ама за 10 лв не си струва да се разправяш
    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 23:06.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Ей.. кога си карал с панасоник и ти е прескочил? Особено ако е мп3 няма шанс да прескочи..
      Първо не съм карал с Панасоник та да ми е прескачал.Пайнера ми е първото СD.
      Второ като си зимах мойто много хора ми препоръчаха марката Пайнер и трето всички познати карат с Пайнер и досега никой не се е оплакал от него.Влизал съм в дупки лошо да ти стане и братче няма прескачане,ся може и да греша ,ама според мен Пайнера си е по-добре ,не заради това ,че аз съм с такова просто още преди да го взема си знаех че марката няма грешка.Това е лично мое мниние и не го налагам в темата просто го изказвам.

Comment

Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщение
        Изисквания имат техмомаркет и технополис да се монтира в техния сервиз, като за това ти взимат и пари!
        И ако е купено от МЕТРО също - задължително в техен сервиз.
        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
        ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          Първо не съм карал с Панасоник та да ми е прескачал.Пайнера ми е първото СD.
          Второ като си зимах мойто много хора ми препоръчаха марката Пайнер и трето всички познати карат с Пайнер и досега никой не се е оплакал от него.Влизал съм в дупки лошо да ти стане и братче няма прескачане,ся може и да греша ,ама според мен Пайнера си е по-добре ,не заради това ,че аз съм с такова просто още преди да го взема си знаех че марката няма грешка.Това е лично мое мниние и не го налагам в темата просто го изказвам.
          Аз съм със Сони вече 3-а година. И на мен не ми е прескачал, включително и на аудио дискове. Сега трябва ли да кажа че Сони е най-добрата марка? Да не говорим че ВСИЧКИ бюджетни модели се правят в Китай, независимо от марката. Може даже да е в един и същи завод.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Аз съм със Сони вече 3-а година. И на мен не ми е прескачал, включително и на аудио дискове. Сега трябва ли да кажа че Сони е най-добрата марка? Да не говорим че ВСИЧКИ бюджетни модели се правят в Китай, независимо от марката. Може даже да е в един и същи завод.
            пцилютно верно
            @goro: отиваш в магазина - повечето имат нещо като демо стени; пускат ти да видиш как свети и как свири горе-долу це-дето; тва, което най-много ти харесва на вид и звук е твоето (може напр. да искаш да свети оранжево-пембено, но в никакъв случай пембено-оранжево...)
            успех!
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

/////

Не се занимавай с Панасоник... патил съм и то доста висок клас плеър. PIONEER е истината 4 години безпроблемна работа и накрая..... го продадох с колата
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Пайнер му е майката,ползвал съм няколко Сонита и немогат да се сравняв въобще с Пайнера
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги,благодаря ви за отговорите.Амортисьори май е най-доре да взема нови,защото няма много разлика в цената,а пък поне ще съм сигурен че ще са ок А за пеър в крайна сметка май се спрях на това :

http://www.electron.bg/pioneer-deh-2020mp.html
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro Покажи съобщение
                    Колеги,благодаря ви за отговорите.Амортисьори май е най-доре да взема нови,защото няма много разлика в цената,а пък поне ще съм сигурен че ще са ок А за пеър в крайна сметка май се спрях на това :

http://www.electron.bg/pioneer-deh-2020mp.html
                    eдин приятел е с такова и е много доволен.

Comment

Working...
                    X